Skip links

Επισκεφθείτε μας

Κάντε μια χαλαρωτική βόλτα στη φύση, επισκεφθείτε τα ζώα μας και στη συνέχεια σταματήστε στο εστιατόριο για μια ομελέτα με αυγά στρουθοκαμήλου.

Η Φάρμα της Ρόδου

βρίσκεται δίπλα στην Κοιλάδα των Πεταλούδων.

Για να επισκεφθείτε τη φάρμα μπορείτε να πάρετε ταξί, να έρθετε με αυτοκίνητο ή να επιλέξετε μία από τις καθημερινές εκδρομές που διοργανώνονται από τα τουριστικά γραφεία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ή να ρωτήσετε τη ρεσεψιόν της Φάρμας.

Άνω Καλαμώνας, Ρόδος, Ελλάδα

Email: rhodesostrich@gmail.com

Τηλ.: +30 693 4249366

Αποστολή μηνύματος

  clock2
  Επικοινωνία

  Ώρες Λειτουργίας

  Καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 18:00.

  Για τους μόνιμους κατοίκους της Ρόδου έχουμε ειδική έκπτωση στην είσοδο της Φάρμας.

  Ενήλικες 12+ ετών

  11€*

  Παιδιά 3 - 12 Ετών

  8€*

  Βρέφη Κάτω των 3 ετών

  Δωρεάν

  Οι μικροί μας φίλοι λατρεύουν τις λιχουδιές από τους επισκέπτες μας! Μην ξεχάσετε να πάρετε ένα κυπελάκι με λαχανικά ή καλαμπόκι από την είσοδο της Φάρμας και ετοιμαστείτε για την καλύτερη εμπειρία!

  Ναι! Η Φάρμα της Ρόδου είναι ένα ασφαλές μέρος για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας επειδή:

  • Τα δέντρα λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές του αέρα.
  • Λόγω της μεγάλης του έκτασης είναι το τέλειο μέρος για να βρίσκεστε. Η συνήθης απόσταση μεταξύ των επισκεπτών είναι περίπου 4-5 μέτρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει συνωστισμός στο μέρος.
  • Τα ζώα της Φάρμας δεν αρρωσταίνουν από τον COVID-19, με βάση τις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες.
  • Η Φάρμα της Ρόδου έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα όσον αφορά τον υγειονομικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των απολυμαντικών χεριών σε διάφορα σημεία της Φάρμας. Εάν όμως ανήκετε σε ομάδα υψηλού κινδύνου ή θέλετε ακόμη μεγαλύτερη προστασία, η Φάρμα της Ρόδου σας παρέχει δωρεάν γάντια μιας χρήσης.

  Ναι, υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση στο εστιατόριο, καθώς και WC φιλικό προς αναπηρικά αμαξίδια.

  Η Φάρμα της Ρόδου είναι ένας ζωολογικός κήπος όπου οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν, να ταΐσουν και να παίξουν με τα ζώα.

  Τα ζώα είναι φιλικά και πολύ ήρεμα κοντά στους ανθρώπους. Να σέβεστε πάντα τον προσωπικό τους χώρο και να ακολουθείτε τους κανόνες.

  Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά στον ιστότοπό μας, στην είσοδο του αγροκτήματος και μέσω των συνεργατών μας που είναι τουριστικοί πράκτορες.

  Ναι, υπάρχει έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών και δωρεάν είσοδος για βρέφη κάτω των 3 ετών.

  Μπορείτε απλά να κάνετε κράτηση για τα εισιτήριά σας πατώντας το κουμπί Online Tickets στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Αφού κλείσετε τα εισιτήριά σας online, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό του εισιτηρίου σας. Η online κράτηση συνοδεύεται από έκπτωση -10%.
  Σημαντικό: Κρατήστε τον αριθμό του εισιτηρίου σας διαθέσιμο για την είσοδό σας στη φάρμα.

  Υπάρχουν αυτοματοποιημένες δεξαμενές νερού που παρέχουν συνεχώς φρέσκο νερό.

  Τα ζώα ταΐζονται κάθε πρωί από τις 08.00 έως τις 09.00 και κάθε απόγευμα από τις 15.00 έως τις 16.00. Το τάισμα των επισκεπτών δεν αντικαθιστά την τροφή τους, αλλά είναι περισσότερο σαν μια λιχουδιά που τα ζώα λατρεύουν.

  Μένουν στο αγρόκτημα, καθώς οι θερμοκρασίες στη Ρόδο σπάνια πέφτουν κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου.

  Παρακαλούμε να μην ταΐζετε τα ζώα με το δικό σας φαγητό, καθώς υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι για την υγεία. Ζητήστε στη ρεσεψιόν λιχουδιές για τα ζώα, για να τα ταΐσετε με ασφάλεια.

  CONNECT

  This website uses cookies to improve your web experience.
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
    Apply Coupon